Április 24-28-ig Jubileumi kirándulás Eggenfeldenbe, a két egyesület 20 éves 

                      évfordulójának  megünneplésére.

Útközben a Világörökség részeiből látogattunk meg néhányat, így  oda-és visszaúton a dél-csehországi meseváros mesés várát, Cesky Krumlovot,

dig

a festői Hallstattot, a világ legrégebbi bányájával. Az Eggenfelden rejtelmeit profi idegenvezető vezetésével ismertük meg, a Stadtkirche tornyából tekinthettünk a városra, s a tégla-templom építészetébe is belekóstolhattunk.

dav

dav

Eggenfeldeni barátainkkal közös hajókiránduláson vettünk részt Schärdingből  az Inn-en. Meglátogattuk a Reichesbergi Szt Ágoston Kolostort. Részt vettünk a Bajor sörfesztiválok első fesztiválján Eggenfeldenben, a Gerner Dulton. Egész napos ünnepség keretében ünnepeltük meg a 20 éves jubileumot. (délelőtt a protokolláris program ebéddel, este vidám zenés vacsora keretében).

sdr

loadimage.php

sdr

Balatonalmádi Baráti Társaság

Hálaadó Szentmisével zártuk Eggenfeldenben is az ünnepet.

Búcsú Eggenfeldeni barátainktól

Egy 19 fős busszal utaztunk 13-an, az Eggenfeldeni programokon 18-an vettünk részt. A lehetséges támogatások (Eggenfelden, Balatonalmádi Önkormányzat) igénybevételével is jelentős anyagi terhet vállaltak az utazók.Benyújtottunk pályázatot a NEA-hoz is, de annak eredménye az utazásig nem volt ismeretes.